Oneindige Horizon

Omdat ik het wil!

Samen 1 missie
"Jouw missie, mijn steun."

Wat gebeurt er als je de aandacht legt op wie jij bent en wat jij wilt? Hoe krachtig is jouw wil? Durf jij jezelf de vraag te stellen wie ben ik en wat wil ik? Hiervoor te gaan staan en van daaruit keuzes te maken die het beste bij jou passen? 

Wat gebeurt er als je keuzes maakt met de focus op, “Omdat ik het wil!” waarbij je alle interne en externe niet helpende geleerde verwachtingen en overtuigingen loslaat met de daarbij behorende gedachtes? Wie ben jij dan? En wat wil je dan echt? Zijn de mogelijkheden wellicht oneindig? En is de Horizon die jij ziet het enige wat er is of kan deze Oneindig zijn of worden?

Hoe ver reikt jouw wilskracht en het geloof in jezelf? Maak jij de keuzes die het beste bij jou passen?

Ik wil jou ondersteunen, vanuit het gedachtegoed van Acceptance & Commitment Therapie (ACT), Positieve Desintegratie en Positieve Gezondheid, om weer te geloven in jezelf dat de wensen, behoeftes & dromen die je hebt, dat je die mag gaan vervullen, wanneer deze echt bij jou passen. Hoe groot of klein deze ook is. Hierdoor zal jouw innerlijk vuur gaan vlammen waardoor jij in jouw natuurlijke kracht komt te staan. En dat geeft een hele hoop energie!

Gun jij jezelf dit? Wil je dat op een beeldende (creatieve) wijze doen en met mij hierover in gesprek gaan, waarin je mij mag gebruiken als sparringpartner en inspirator? Wil je ervaren wat het voor jou kan doen? 

Neem dan contact op!  • Tekstballon 1 Ik hoef niet anders te worden....._3
  • Tekstballon 2 Wanneer vertrouwde zekerheden wegvallen..._3
  • Tekstballon 3 Volg ik mijn hoofd..._3
  • Tekstballon 4 Er is niets verkeerds aan jou..._3
  • Tekstballon 5 Het geluk ligt niet...._3
  • Tekstballon 6 Ik laat mijn gehechtheden los...
  • Tekstballon 7 Wat wil je later worden....  


E-mailen
Bellen