Oneindige Horizon

Omdat ik het wil!

Impressie & Ervaringen Ervaringen

 

 Hele fijne workshop
"Ik vond de workshop heel fijn. Even een moment om met anderen stil/bezig te zijn met wat voor een doelen of waarden ik voor de toekomst heb en wat er nog ''wakker'' geschud mag worden.
De workshop heeft voor mij gebracht dat ik weer even stil sta bij waar ik voor sta en waar ik heen zou willen, ook al zijn het nog dromen. Het samen bezig zijn met anderen in een creatieve modus geeft veel moois."
Twanny
Ontzettend genoten
"Ik heb ontzettend genoten van deze middag. Heerlijk samen met elkaar onze wensen en dromen te visualiseren en prachtige gesprekken, die ook zo tot stand kwamen. Een mooi proces, fijne energie, een reisje naar binnen, in contact met je hart en medereizigers.
Het was voor mijzelf mooi om te zien hoe het wensbord zich ''spontaan geboren'' liet worden en voor mij ook visueel de essentie weergeeft van wat ik neer wil zetten, bij wil dragen aan de wereld."
Judith
Verrassende workshop
"Het was voor mij een verrassende workshop. Bladeren door tijdschriften vanuit het oogpunt van zelfreflectie kan leiden tot onverwachte resultaten."
Rik
Ik raakte erin verzonken
"Ik heb meteen in alle bladen gekeken en knipte alles uit wat mij aansprak. Normaal ga ik heel methodisch te werk, maar nu kon ik dat heerlijk loslaten. Ik raakte erin verzonken."
Juul
Erg leuk om te doen
"Ik wist niet wat te verwachten, maar het was erg leuk om te doen. Je droom op een moodbord te zien is toch anders dan een gedachte erover. Nu zie ik het in beeld. Ik weet wel wat ik wil, maar de weg ernaartoe heeft even tijd nodig."
Jacquelene
Een prachtig werkstuk
"Ik vond het erg gezellig en leuk om te doen. Een prachtig werkstuk waar ik echt heel dankbaar voor, tevreden mee en trots op ben."
Nouscha
Andere inzichten gekregen
"Dankjewel voor de fijne, liefdevolle workshop. Ik heb andere inzichten gekregen en kijk uit naar de volgende keer."
Maria

 Workshop kernwaarden
"Bij deze workshop heb ik mijn kernwaarden gezocht uit de vele kaartjes. Kim gaat daarover met je in gesprek. Ze weet precies waarom jij dat kaartje gekozen hebt en prikt dan precies op de goede plek. Ik geloof echt dat het mij verder zal helpen in mijn proces. Dankjewel Kim, dat je op mijn pad bent gekomen."

Truus


 


 

 


 

  

 

                                                                                                            

 

E-mailen
Bellen