Oneindige Horizon

Omdat ik het wil!

Nieuws, Overige activiteiten & Samenwerkingen

Nieuwe ontwikkelingen


Inmiddels ben ik gestart met een opleiding bij Vrije Academie 't Pad om te onderzoeken wat er nog meer is op het gebied van beeldende creativiteit als middel voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarbij is het mogelijk om door te groeien tot creatief therapeut, zodat ik beeldende creativiteit kan gebruiken als therapeutisch middel.
Mocht dit leiden tot een nieuw aanbod, dan zal ik dit zowel op de website als op mijn facebookpagina vermelden. Zou je het interessant vinden om als proefpersoon te fungeren voor 1 of meerdere van mijn schoolopdrachten, stuur mij dan een bericht. Dan zal ik je benaderen zodra ik proefpersonen nodig heb. Uiteraard zal dit gratis zijn!

!!Nieuw!!

Vanaf maart tot en met mei 2024 is er een leuk nieuw aanbod wat uitgeprobeerd mag worden! Er zijn 2 nieuwe workshops toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om de workshop Het Speelparadijs en de workshop kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. Deze 2 workshops samen mogen tot en met mei gevolgd worden voor de prijs van 1 losse workshop. In ruil daarvoor wil ik je vragen om jouw feedback te geven, zodat ik de workshop nog kan finetunen.
Mocht je liever 1 van de 2 workshops willen uitproberen? Dan krijg je 50% korting op de losse workshopprijs.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op. 

 Overige activiteiten & samenwerkingen

Wil je een workshop graag als onderdeel van jouw (creatieve/bewustzijns) event of wil je op een andere wijze samenwerken? 

Laat je gegevens achter via het contactformulier. E-mailen
Bellen